Docentendag Nederlands: Nu neerlandistiek! – Radboud Universiteit

19 januari 2016

 

Op een docentendag van de Radboud Universiteit ontmoet u andere docenten uit uw vakgebied: nieuwe gezichten én oude bekenden. U deelt ervaringen, hoort de actuele ontwikkelingen en raakt geïnspireerd door diverse lezingen, workshops en/of trainingen van verschillende sprekers. Ook krijgt u handgrepen aangereikt over hoe en wat u aan kennis opdoet op deze dag u in uw dagelijkse lespraktijk kunt verwerken.
Tijdens de docentendag Nu Neerlandistiek! nemen we u mee langs higlights uit de Neerlandistiek: wat is nieuw, wat is er veranderd, waar zitten de ontwikkelingen? Van recenseren, via de ANS naar de kracht van het beeld, over taalverwerving, leeslijsten en chatgesprekken. Kortom, een breed scala aan onderwerpen voor iedereen die geïnteresseerd is in het vak Nederlands!

 

Deze docentendag is bedoeld voor docenten Nederlands, alumni Nederlandse taal en cultuur en andere geïnteresseerden. Voor meer informatie over het programma, de sprekers en het inschrijfformulier kunt u terecht op de website van de Radboud Universiteit:  website.