Bulletin Nederlands Levende Talen 2016-2

Beste leden,

Nu ook Zuid-Nederland alweer enkele weken voor de klas staat, is het schooljaar echt begonnen. Tijd voor een update van het Sectiebestuur Nederlands!

Sinds de vorige keer dat we u benaderden, is er veel gebeurd: ontwikkelingen rondom Onderwijs2032, de centrale examens en alle commotie daarover en de geslaagde docentendag op 18 juni jl. In het tweede SBN-bulletin van dit jaar (zie bijlage) praten we u bij over al deze zaken en kijken we alvast vooruit naar wat er in het najaar op de agenda staat.

We zijn overigens nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. Met name het vmbo, mbo en hbo zijn ondervertegenwoordigd in het bestuur en dat is jammer, want er zijn veel interessante ontwikkelingen, waarbij de stem van docenten moet worden gehoord. Hier vindt u een profielbeschrijving. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie: pbosch27451@gmail.com

Wij wensen u een mooi schooljaar toe.

Hartelijke groeten,

Roland de Bonth, Paula Bosch (voorzitter), Christine Brackmann, Merlijn Draisma, Toine van Gaal, Hanneke Gerits, Hans Goosen, Fonnie Haverkort, Klaas Heemskerk, Ton Hendrix (secretaris), Wilma van der Westen.

Het volledige bulletin is hier te lezen (pdf): 2016-2-bulletin-sbn-levende-talen