Steunbetuiging

We ontvingen een bericht van Judith de Lang, ze wil onderzoek uitvoeren en vraagt leraren Nederlands om een steunbetuiging. Het gaat hierom:

Geachte leden van Levende Talen, beste collega’s die Nederlands geven in de onderbouw van vmbo-t en havo,

Scholen moeten sinds een aantal jaar aandacht besteden aan seksuele en genderdiversiteit. Nu heb ik samen met mijn begeleiders aan de Rijksuniversiteit Groningen een onderzoeksvoorstel geschreven waarin dit gebeurt binnen de lessen Nederlands zonder afbreuk te doen aan het lesprogramma. We willen het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek naar Seksualiteit (FWOS) ervan overtuigen dat dit onderzoek de moeite waard is. Om deze potentiële geldschieter te overtuigen moeten we vanuit het veld een aantal steunbetuigingen meesturen met het onderzoeksvoorstel.
Het voorstel betreft een voorstudie voor een promotieonderzoek. Bijgaand een samenvatting van het onderzoek en een steunbetuiging die je zou kunnen invullen wanneer je achter dit plan staat. Je kunt de steunbetuiging aan mij retourneren: jdelang@dds.nl. Wanneer het lukt om dit voor zaterdag aanstaande te doen, zou dat erg fijn zijn. De harde deadline is 25 oktober; dan moet het voorstel op de bus.

Met veel dank en hartelijke groet,
Judith de Lang
Docent Nederlands

De bijbehorende documenten vind je hier steunbetuiging out of book closet en hier fwos out of the bookcloset.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *